Social Media Volg ons op Facebook
print zoom-in zoom-uit

Nieuws

Dieze west wint met handbaluitslag van MVV'69, 6-4

16 Dec 2018 12:12

Dieze West wint met handbaluitslag van MVV'68, 6-4

Op deze ijskoude zaterdag werd aangetreden tegen de oranjehemden uit Hellendoorn. Het was niet normaal koud langs de lijn, dus het was fijn dat er op het veld tenminste voldoende spektakel was! 
Dieze was heer en meester op het veld. In de eerste helft werd er uitstekend gevoetbald en gecombineerd, de driehoekjes waren niet van de lucht. Het was dan ook Nejim die al in de 8e minuut de 1-0 liet aantekenen.
Helaas werd er in de 27e minuut wat onbenullig verdedigd in het strafschopgebied, wat MVV'69 volkomen tegen de verhoudingen in een penalty opleverde, 1-1. Gelukkig bleef Dieze daarna gewoon voetballen en liep het via Mohamed, Hafid en nejim uit naar 6-1. En toen, ja toen lieten de mannen de concentratie wat verslappen, werd het nog kouder, kreeg MVV'69 hoop door de 6-2 die zij scoorden, wie het weet mag het zeggen.
Het werd uiteindelijk nog 6-4, zonder dat de overwinning van Dieze ooit in gevaar kwam overigens. Daarvoor was het klasseverschil te groot. Maar het was wel volkomen onnodig om in het laatste kwartier nog 3 tegendoelpunten te incasseren. Maar gelukkig werden met deze overwinning wel weer drie punten gepakt voor de ranglijst en kan de ploeg weer kijken naar een goede eindklassering. Dat is namelijk het einddoel. Volgende week speelt de selectie nog de laatste wedstrijd voor de winterstop uit bij SVV'56 in Sibculo. Als de weersomstandigheden het toelaten welteverstaan. Aanvang 14,30 uur.