Social Media Volg ons op Facebook
print zoom-in zoom-uit

Nieuws

1e elftal wint met ruime cijfers van Wilsum

30 Sep 2018 01:09

Elftal van trainer Tom IJzerman wint met 4-0 van Wilsum

Op zaterdag 29 september stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. De 1e selectie speelde tegen de oranjehemden uit Wilsum. Na de uitnederlaag vorige week tegen HTC waren de de spelers gebrand op een overwinning. En dat werd het!

Vanaf minuut 1 had Dieze West Wilsum bij de keel. In de eerste helft kreeg het publiek schitterend combinatievoetbal en een aantal hele mooie acties te zien. Alle doelpunten vielen uiteindelijk ook in de eerste helft en elk doelpunt is op zijn eigen manier mooi, maar vooral het tweede doelpunt was van ongekende schoonheid. De combinatie tussen middenvelders Daniël Krasnic en Anthony Cachemir begin op de middenlijn en werd na een aantal heerlijke een-tweetjes schitterend afgerond door Anthony.

Het openingsdoelpunt werd al na 14 minuten gescoord door Abdelhafid Lahzal, na een mooie combinatie met zijn broer Rachid. De 3-0 en 4-0 nam Rachid Lahzal zelf voor zijn rekening, beide na prachtige individuele acties. Er werd dus gerust met een stand van 4-0.

Na rust kregen we een compleet andere wedstrijd te zien. Wilsum kreeg veel meer vat op het spel van Dieze. Er werd niet meer gecombineerd en de rust in het spel was even ver te zoeken. Dieze kreeg nog wel een aantal kansen, maar de 5-0 wilde maar niet vallen. Zeer positief was de entree van Anthony Everts. Na wekenlang buitenspel gestaan te hebben met een verbrijzelde voet, maakte hij vandaag zeer verdienstelijk zijn eerste minuten.

Volgende week speelt het eerste elftal wederom een thuiswedstrijd, tegen SP Daarle om 15.00 uur. Tot dan.