Social Media Volg ons op Facebook
print zoom-in zoom-uit

Nieuws

1e elftal wint bekerwedstrijd met ruime cijfers

01 Sep 2018 09:09

VIOS Vaassen met 4-1 verslagen

Dieze West 1 heeft vandaag de eerste bekerwedstrijd verdiend gewonnen van VIOS Vaassen 1. Thuis werden de zwart-gelen verslagen met 4-1. Bij rust stonden de mannen van trainer Tom IJzerman al voor met 2-0. In de 12e minuut werd de 1-0 gescoord door Rachid Lazal. Vlak voor rust verdubbelde broer Hafid de score en hij bracht de ruststand op 2-0. VIOS had ook zeker wel kansen, maar de Vaassense spitsen hadden het vizier niet op scherp vandaag.
Na de thee bleef Dieze de betere ploeg en in de 70e minuut bracht Nejim el Atiaoui de stand op 3-0. Slechts een paar minuten later kreeg VIOS een wat gemakkelijk gegeven penalty en deze werd koelbloedig benut, 3-1. 
Dieze speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en hield de touwtjes in handen en was gewoon beter dan de 3e-klasser uit Vaassen. Na enkele gemiste doelpogingen en vooral een schitterende actie van Daniël Krasnic die absoluut een doelpunt verdiende, was het Mohamed el Bouhni die in de 93e minuut de eindstand van 4-1 op het bord bracht. Een zeer terechte en verdiende overwinning!
Volgende week wordt wederom voor de beker thuis gespeeld, thuis tegen Vierhouten, aanvang 15.00 uur.