Social Media Volg ons op Facebook
print zoom-in zoom-uit

Nieuws

Dieze West verliest van SEH

27 Jan 2018 03:01 - door Dieze West

Dieze West verliest van SEH

ZWOLLE- Na de winterstop mocht Dieze West vandaag weer aantreden op het eigen sportpark. Tegenstander op het Hoge Laar was SEH uit Heerde. De formatie van trainer/coach Landman moest met een gehavende selectie aantreden.

Dieze West begon sterk aan de wedstrijd en met goed combinatiespel werd SEH in de eerste minuten terug gedrongen op eigen helft. Een grote kans voor de thuisploeg spatte uitelkaar op de binnenkant van de paal en even later werd er een opgelegde kans ook niet benut. Compleet tegen de verhoudingen in kwamen de gasten na 13 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. De grensrechter van Dieze West constateerde buitenspel, maar de scheidsrechter ging hier niet in mee en liet het doelpunt doorgaan. Door slecht verdedigen liepen de gasten in de 29e en de 37e minuut uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong. Uit het niets brak Levi El Atiaoi door aan de rechterkant van het veld en de behendige speler kon uiteindelijk zijn rush ook bekronen met een doelpunt (1-3). Op slag van rust was het Denis die met een tercht toegekende strafschop de 2-3 tegen de touwen kon schieten. Toch kreeg de thuisploeg weer de deksel op de neus en ging de kleedkamer met een 2-4 achterstand.

In de eerste twintig minuten van de tweede helft laten beide ploegen het een beetje afweten. Met twee verse krachten in het veld kan Dieze West ook geen gaatje in de defensie van SEH vinden. Uiteindelijk komt SEH uit het niets op een nog ruimere voorsprong (2-5). Tien minuten later ligt de 2-6 in het doel van keeper Yilmaz en uiteindelijk wordt het nog 2-7 voor de gasten uit Heerde.

Met deze verliespartij op zak, kan Dieze West zich weer op gaan maken voor de volgende wedstrijd. Volgende week wacht er de lastige uitwedstrijd tegen het goed draaiende VSW uit Windesheim.