Social Media Volg ons op Facebook
print zoom-in zoom-uit

Nieuws

Wijthmen ook te sterk voor Dieze West

07 Nov 2017 09:11 - door Dieze West

Wijthmen ook te sterk voor Dieze West

ZWOLLE- Het eerste team van voetbalvereniging Dieze West heeft ook de krachtmeting in Wijthmen met de plaatselijke VV verloren. Hierdoor blijft de ploeg van trainer Landman op de dertiende plaats staan met zes punten.

Een toevallig schot van een speler van Wijthmen beland in de eerste minuten van de wedstrijd op de paal, maar veel verder dan dat komt de ploeg spelend in het rood/wit ook niet. De eerste grote kans is voor Dieze West, maar helaas faalt de Zwolse aanvaller oog in oog met de goalie van de gastheren. Toch is het Wijthmen dat na dertig minuten spelen op voorsprong komt, 1-0. Twee minuten later is het wederom raak en kijkt Dieze West met de rust tegen een 2-0 achterstand aan.

Na de thee staat het binnen no-time 4-0 voor de thuisploeg en moet Dieze West er voor zorgen dat de ploeg niet tegen een grote nederlaag aanloopt. Een vrije trap van de gasten uit Zwolle beland nog op de paal, maar helaas levert dit de eretreffer ook niet op. Het is Wijthmen dat via een rake vrije trap voor het slotakkoord zorgt (5-0).

Volgende week is het eerste team van Dieze West vrij. Op zaterdag 18 november speelt de ploeg thuis tegen SV Zalk. Aanvang van deze wedstrijd is 15.00 uur.