Social Media Volg ons op Facebook
print zoom-in zoom-uit

Nieuws

Dieze West verliest thuis van 't Harde

30 Oct 2017 07:10 - door Dieze West

Dieze West verliest thuis van 't Harde

ZWOLLE- Dieze West heeft zichzelf een slechte diest bewezen door de thuiswedstrijd op sportpark Het Hoge Laar met 1-4 te verliezen van naaste concurrent 't Harde. Hierdoor is de ploeg van hoofdtrainer Landman gezakt naar de voorlaatste plaats.

Na een aantal kansen aan beide kanten, was het 't Harde dat na ruim twintig minuten spelen op voorsprong kwam. Elskamp schoot het eerste doelpunt van de wedstrijd tegen de touwen (0-1). Amper vier minuten later schoot Ousamma Ben Ali een vrije trap vanaf net buiten het zestien-metergebied via de binnenkant van de paal binnen, 1-1. Met deze tussenstand gingen beide ploegen ook rusten.

Na de thee lag de bal al binnen twee minuten in het doel van Dieze West. Dienand Dekker stond aan het einde van een snelle aanval van de gasten (1-2). Diezelfde Dekker vergrootte de score ook in de 65e minuut. Uiteindelijk zette Jelle van 't Hul de kers op de taart voor de gasten door de 1-4 binnen te schieten.

Dieze West speelt volgende week uit tegen het eerste elftal van Wijthmen. Die ploeg staat op een 7e plaats, maar met een overwinning kan de ploeg van Landman alweer op gelijke hoogte komen. De wedstrijd op sportpark De Elshof begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Dhr. Hoornstra.