Social Media Volg ons op Facebook
print zoom-in zoom-uit

Nieuws

Dieze West verliest van CSV'28

15 Oct 2017 10:10 - door Dieze West

Dieze West verliest van CSV'28

ZWOLLE- Op zaterdag 14 oktober moesten de mannen van trainer/coach Henry Landman aantreden tegen stadsgenoot CSV'28. Op sportpark `De Verbinding´ hoopten de paars/wit-gestreepten het goede resultaat van de week ervoor (3-2 winst op EZC '84) een vervolg te geven. Dat de wedstrijd na 21 minuten al beslist was, had niemand verwacht.

De oranjehemden uit Stadshagen konden vrij uit combineren, waardoor er een aantal gevaarlijke momenten ontstonden voor het doel van Dieze West. Toch kreeg Dieze West ook een kans om op voorsprong te komen. Deze kans werd niet doeltreffend afgerond, iets wat CSV'28 even later wel deed. Na een vlotte combinatie was het Tsegai Woldai die doel trof (1-0, 14e minuut). Vijf minuten later was het weer raak voor de gastheren. Tom Ijzerman zette de ploeg uit Stadshagen op een 2-0 voorsprong. In de 21e minuut was het wederom Woldai die een aanval van CSV'28 doeltreffend kon afronden (3-0). Dieze West kreeg nog wel een kans, maar de meerderheid van de kansen viel aan de andere kant te noteren. Toch bleef het bij 3-0 en konden beide ploegen de kleedkamer in met deze ruststand.

Na de rust golfde het spel iets meer op en neer, maar veel kansen konden er voor Dieze West niet genoteerd worden. CSV'28 verzuimde echter om verder afstand te nemen, waardoor het scorebord op 3-0 bleef staan. Uiteindelijk blies de scheidsrechter na 93 minuten op zijn fluit voor het eindsignaal. 

Volgende week speelt de eerste selectie van Dieze West wederom een uitwedstrijd. Op zaterdag 21 oktober is 's Heerenbroek de tegenstander. De wedstrijd op sportpark `De Kandelaar´ begint om 14.30 uur.

 

Scoreverloop

  3 - 0      
     
14' Tsegai Woldai 1 - 0  
19' Tom Ijzerman  2 - 0  
21' Tsegai Woldai    3 - 0