Social Media Volg ons op Facebook
print zoom-in zoom-uit

Nieuws

Dieze West wint van buurman HFC Storica

30 Sep 2017 06:10 - door Dieze West

Dieze West wint van buurman HFC Storica

ZWOLLE- Dieze West is er in geslaagd om als winnaar uit de burenruzie met HFC Storica te komen. De mannen van hoofdtrainer Henry Landman wisten uiteindelijk na rust het verschil te maken. 

HFC Storica kwam door een vroege goal van Stefano Chaar aan de leiding in de wedstrijd. Een paar minuten later stonden beide ploegen alweer op gelijke hoogte. Doelpuntenmaker voor Dieze West was Yahya Zaroual. 

Na de thee was de uitspelende ploeg (Dieze West) het meest in balbezit en uiteindelijk zorgde dit voor de voorsprong. In de 50e minuut was het wederom Zaroual die een aanval van zijn ploeg doeltreffend wist af te ronden. In plaats van door te drukken naar een ruimere marge, stond er drie minuten later weer een gelijke stand op het scorebord. Andreas Chaar maakte het tweede doelpunt van Storica.

In de laatste tien minuten van het duel, wist Dieze West het duel dan toch in haar voordeel te beslissen. Eerst scoorde Juntherly Samboe (2-3) en het slotakkoord was voor de ingevallen Anthony Cachemir (2-4).

Foto's van deze wedstrijd bekijken? Klik hier

 

Scoreverloop

  2 - 4     
     
7' Stefano Chaar 1 - 0  
  1 - 1 14' Yahya Zaroual
  1 - 2 50' Yahya Zaroual
53' Andreas Chaar    2 - 2  
  2 - 3 82' Juntherly Samboe
  2 - 4 87' Anthony Cachemir